Förändra organisationskulturen med Klart Ledarskap

Sammanfattning av artikeln "Changing Organizational Culture Through Clear Leadership" av Gervase R. Bushe och James O´Malley (2013)

I artikeln beskriver författarna hur ett vårdföretag i Kalifornien genomförde Klart Ledarskap brett i organisationen och hur det förändrade organisationskulturen märkbart. Bland annat uppmärksammades en tydlig skillnad i organisationens förmåga att hantera konflikter på ett mer effektivt sätt. Klart Ledarskap har idag blivit fullt integrerad i organisationens språk och processer.

Ladda nerPDF (pdf, 1.4 MB)

BESTÄLL BOKEN KLART LEDARSKAP

Vad hände egentligen med det lovande samarbetet med din chef, dina kollegor och medarbetare? Trots goda intentioner gör dolda agendor, ouppklarade konflikter och missförstånd att ambitionen om framgångsrikt partnerskap har kommit av sig.

I boken Klart Ledarskap presenterar Gervase R. Bushe sina idéer och forskningsrön kring de färdigheter som behövs för att utveckla framgångsrikt samarbete och partnerskap.

13 700 sålda exemplar.

Läs mer och beställ »

ÖPPNA UTBILDNINGAR

Drygt 6000 deltagare har gått Klart Ledarskap.

Information om aktuella datum för öppna utbildningar.

Läs mer »

NÄTVERKET KLART LEDARSKAP

Klart Ledarskap får endast ledas av licensierade instruktörer.

Läs mer »

KLART LEDARSKAP C/O PROVINS FEM  |  TEGNÉRLUNDEN 3  |  111 61 STOCKHOLM  |  +46 (0)8-441 04 00  |  KLARTLEDARSKAP@PROVINSFEM.SE